Korona Light plafondi

Kuvaus

Harri Koskisen suunnittelema Korona Light Plafond on selkeälinjainen ja ajaton designvalaisin, joka voidaan asentaa sekä katto- että seinävalaisimeksi.

  • Alumiini tai kupari, polyuretaanikupu
  • Halk. 39cm, korkeus 21,5cm
  • Led teho 20W, 3000K, 2380lm
  • Kiinteä asennus kattoon/ seinään

Väreissä ovh. 395,00eur

RAL9003 > Valkoinen
RAL5002 > Sininen
RAL3028 > Punainen
RAL6005 > Vihreä
RAL1016 > Keltainen

Alumiini tai kupari, ovh. 610,00eur

Lämminsävyisen led-valaisimen valoteho vastaa noin 200 W hehkulamppua.
Valaisimessa yhdistyy suomalainen design ja huippuluokan valaistustekniikka. Selkeä ja pelkistetty ilme sopii sisustuksen eri tyylisuuntiin.

Yksityisasunnot:
Korona antaa energiatehokkaan ja pitkäikäisen valaistuksen kodin jokaiseen tilaan. Valaisin soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa tarvitaan hyvää yleisvalaistusta kuten eteiseen, lastenhuoneisiin, takkahuoneeseen, työhuoneeseen jne.
Valaisimeen on mahdollista hankkia erivärisiä metallirenkaita, joilla ilmettä voidaan päivittää sisustuksen värien muuttuessa tai valaisimen muuttaessa tilasta toiseen.

Julkiset tilat:
Valaisin soveltuu käytettäväksi suuren valomääränsä ansiosta kattoasennettuna esim. hotellihuoneissa, käytävissä, toimistoissa, rappukäytävissä jne. Seinäpinnoilla se toimii sisustuselementtinä esimerkiksi auloissa, ravintoloissa, baareissa, kahviloissa ja myymälöissä.

Valaisin sisältää led-moduulin, joka kestää kotikäytössä jopa 40 vuotta. Led-moduuli on vaihdettavissa. Korona Light -valaisimen led-paneeli sisältää 96 kpl korkealaatuisia 5252 Samsung Ledejä (BIN= 1 step McAdam ellipse).

Takuu 3 vuotta.

 

Huom! Jos valitset väriksi kuparin, täyskuparikehys patinoituu ajan kuluessa. Kuparinkiillotusainetta voidaan käyttää tarvittaessa.